Jeg hedder Peter Schaffer Hansen. Er født i Haderslev i 1962, opvokset her og bor stadig i byen. Jeg er udlært elektriker men har siden 1991 arbejdet som flymekaniker på Flyvestation Skrydstrup. Jeg er gift og har to store drenge.

Jeg har altid været en samler, først med frimærker som 12 årig. I 1992 blev jeg medlem af Haderslev Arkiv og Museums forening og siden har det taget fart med interesse for det lokalhistoriske.

 

Jeg har nu samlet en stor samlig af gamle postkort fra Haderslev og omegn som jeg her viser på min hjemmeside.

 

I 2008 fik jeg smag for portvin og nej, det er ikke vin som kun kan drikkes til oldemor's 80 årige fødselsdag, men det vil man også kunne læse mere om her på siden.

 

Jeg er fra flere sider blevet spurgt om jeg ikke kunne fortælle om mine gamle postkort, så derfor er jeg begyndt at holde foredrag om kleinbanen omkring Haderslev med udgangspunkt i kort fra min samling.

Ligeledes har jeg fået et sammenarbejde med JydskeVestkysten som af og til bringer kort fra min samling i avisen, dette til stor glæde for mange af avisen's læser.

Interessen for jernbaner har gjort, at jeg fra starten har været med i foreningen "Veteranbanen Haderslev - Vojens" hvor jeg har gjort et stort frivilligt arbejde med at rydde sporet, så der igen kan køre veterantog på strækningen.

Kontakt oplysninger

Peter Schaffer Hansen

Tlf: 61607670 

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.